Tilstrekkelig og effektiv oppbevaringsplass til ulike former for tøy er viktig for å holde orden i et hjem.

Med en spesialtilpasset garderobeløsning kan du oppnå maksimal utnyttelse av det du måtte ha av plass til overs i gangen, på soverommet eller på barnerommet. Det finnes en løsning for de aller fleste omgivelser.

Garderobeskap Skyvedørsgarderobe 3

Jeg lager både skyvedørsgarderober og slagdørsgarderober. Som kunde er det du som kjenner behovet og bestemmer innhold og utforming. Jeg kommer gjerne med innspill om du vil.

Ofte kan det være lurt å tenke en kombinasjon av skap med innheng, hyller og skuffer.

Garderobeskap gangSkyvedørsgarderobe - klassisk

Garderobeskuff

Jobben er ikke ferdig før garderoben er fraktet og montert hos deg. Siden oppmåling, prosjektering, produksjon og montering gjøres av en og samme person, sikres kvaliteten og helheten, og muligheten for misforståelser minimeres.

Garderobene sprøytemales-/lakkes av erfarne fagfolk i et moderne og godkjent malerverksted. Dette gir en jevn og slitesterk overflate med gode inneklimamessige egenskaper. Det er ingen begrensning i fargevalg eller fargekombinasjoner!

Ta kontakt for gratis og uforpliktende befaring! Vi blir enig om en løsning sammen, eller jeg kan komme med forslag til løsning ut fra dine ønsker og behov. Jeg utarbeider 3D-tegninger og pristilbud før du tar den endelige avgjørelsen.