Krestensrud innredning produserer spesialtilpassede møbler og innredninger til private hjem, kontorer og offentlige miljøer. Jeg kan hjelpe med det du ikke finner i kjedebutikkene!

Hver enkelt innredning blir et unikt produkt tilpasset på millimeteren i forhold til ditt rom, dine behov og dine ønsker.

Eksempler på produkter er spisebord, bokhyller, skapseksjoner, skuffeseksjoner, baderomsinnredning, kontorinnredning, butikkinnredning, resepsjonsdisk, ekspedisjonsdisk, senger og garderobeløsninger.

KontorinnredningSkuffeseksjon

Kanskje du har kommet over et lekkert møbel på en nettside eller i et interiørmagasin som ikke har helt riktig dimensjon eller størrelse? Kanskje jeg kan hjelpe med en «kopi» i riktig størrelse?

Materialtype og overflatebehandling er opp til deg. Hvis mulighetene virker overveldende hjelper jeg deg med å gjøre gode valg.

Jeg benytter materialer av høy kvalitet i all produksjon. Solide hengsler og skuffeskinner fra GRASS med integrert demping leveres som standard i alle typer innredninger.

VandrehallKontorinnredning 1

Jobben er ikke ferdig før innredningen er fraktet og montert hos deg. Siden oppmåling, prosjektering, produksjon og montering gjøres av en og samme person, sikres kvaliteten og helheten, og muligheten for misforståelser minimeres.

Møbler og innredninger sprøytemales-/lakkes av erfarne fagfolk i et moderne og godkjent malerverksted. Dette gir en jevn og slitesterk overflate med gode inneklimamessige egenskaper. Det er ingen begrensning i fargevalg eller fargekombinasjoner!

Vitrineskap 1Benk

Ta kontakt for gratis og uforpliktende befaring! Vi blir enig om en løsning sammen, eller jeg kan komme med forslag til løsning ut fra dine ønsker og behov. Jeg utarbeider 3D-tegninger og pristilbud før du tar den endelige avgjørelsen.